Contacte

Podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça elgarrofer.espaidedebat@gmail.com
O si ho preferiu, parleu amb nosaltres directament a qualsevol de les xerrades debat que organitzem periòdicament.

Política de privacitat i protecció de dades personals
Segons el Reglament General de protecció de dades (Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016, RGPD), us informem a continuació de la nostra política de privacitat.
Qui és responsable del tractament de les teves dades?
El grup de treball EL GARROFER, espai de debat, entitat vinculada al Casal Mas Guinardó, Pl. Salvador Riera. El nostre contacte és http://elgarrofer.espaidedebat@gmail.com i el nostre bloc https://elgarrofer.home.blog/
Com hem obtingut les teves dades?
Disposem de les teves dades personals perquè en el seu moment ens les has facilitades, per correu o bé per escrit, a les xerrades que organitzem periòdicament.
Quines dades tractem?
Nom i cognoms, correu electrònic i, si és el cas, entitat a la que es pertany.
Amb quina finalitat tractem les teves dades?
Informar de les xerrades que organitzem, així com d’esdeveniments relacionats amb els moviments socials.
No realitzem cap tractament de dades excepte el que estan en un llistat de correus per a rebre informació de les activitats esmentades. En cap cas es preveu elaborar perfils, prendre decisions automatitzades amb les dades ni realitzar creuaments de dades.
En quin termini conservarem les teves dades?
Mentre la persona interessada no sol·liciti l’eliminació de les dades, aquestes es conservaran fins la finalització de la relació.
A qui i per quin motiu podríem facilitar les teves dades a tercers?
En cap cas facilitarem ni cedirem les teves dades personals a tercers. Només les utilitzem nosaltres per a la finalitat aquí esmentada.
Quins són els drets de la persona interessada?
La persona interessada té dret a sol·licitar l’accés a la seva informació i a l’activitat de tractament que se’n faci, així com sol·licitar-ne canvis, modificacions o eliminacions tant de les dades com del tractament d’aquestes.
Per exercir els seus drets la persona interessada pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant correu electrònic a elgarrofer.espaidedebat@gmail.com i la seva petició serà atesa en un termini màxim d’un mes.